GUG RESIDENCE

Descriere ansamblu

 Ansamblul rezidential CUG RESIDENCE, reinventeaza viata la bloc!
Ansamblul rezidential CUG RESIDENCE, cuprinde un ansamblu de 9 blocuri, 6 construite in regim de inaltime P+6E  si 3 P +11 etaje.
Propune o alternativa locativa moderna si cocheta, perfecta pentru cuplurile tinere, dar si pentru familiile de varsta medie, sau pensionarii care vor o locuinta intima, intr-o zona linistita care sa le asigure un spatiu de relaxare ideal dupa zilele agitate.

In acelasi timp, apartamentele din acest ansamblu rezidential se adreseaza si familiilor care vor un spatiu locativ care sa imbine aspectele practice ale unei locuinte cu un grad de confort si functionalitati care sa asigure conditiile esentiale pentru cresterea unui copil.

Conceptul arhitectural al cladirii a fost gandit in asa fel incat sa se muleze perfect perfect pe nevoile omului modern, pe stilul sau de viata, venind in intampinarea acestor nevoi cu solutii locative menite sa le sustina pe termen lung. Solutiile inovative sunt implementate inca de la accesul in cladire care a fost facilitat prin montarea a doua lifturi moderne de ultima generatie !.

Conceptul este implementat intr-un mod profesional, cu personal calificat, selectand cele mai bune materiale, astfel incat rezultatul final sa fie unul durabil si sa incurajeze o investitie pe termen lung, cumparatorii, beneficiari finali ai ansamblului rezidential CUG RESIDENCE sa se bucure de un standard locativ superior.
Ansamblul rezidential CUG RESIDENCE a fost gandit in cel mai mic detaliu pentru a oferi calitatea constructiei si a finisajelor interioare si exterioare.

Raportul CALITATE-PRET-ZONA ESTE UNUL EXCELENT!


Specificaţii
Utilităţi
· Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon
· Sistem incalzire: Centrala proprie, incalzire in pardoseala.
· Acces internet: Fibra optica
Finisaje
· Usa intrare si de interior de lemn masiv, Parchet
· Izolatii termice: Exterior-vata bazaltica
· Podele: Gresie,marmura
Pereti: Vopsea lavabila, Faianta,decorativa interior
Dotări
· Contorizare: Contor gaz, Apometre
· Mobilat: Nemobilat
· Dotari imobil: Videointerfon, Acoperis, Curte, Gradina, Lift
Alte detalii zonă
· Amenajare strazi: Asfaltate
· Iluminat stradal
· Mijloace de transport in comun
 

Oferte in proiect